Afspraak maken?
ons adres: Vilstersestraat 35 Lemelerveld

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of, gewoon door ouder worden.

Met de fysiotherapeut bent u snel weer in beweging

De fysiotherapeut luistert naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. Hij kijkt samen met u naar uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen; gewoon boodschappen doen, op een verantwoorde manier sporten en weer aan het werk gaan. Het doel van de fysiotherapeut is eigenlijk dat u weer op een normale manier kunt functioneren.

Het eerste contact tussen patiënt en fysiotherapeut bestaat uit een gesprek en een lichamelijk onderzoek. Naar aanleiding van het onderzoek wordt in overleg met patiënt een behandelplan gemaakt. De behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit massage, oefentherapie, tapen, of een combinatie daarvan. In alle gevallen neemt actief bewegen een belangrijke plaats in bij de behandeling. Vaak wordt een oefenprogramma samengesteld om thuis zelfstandig uit te voeren.

Een behandeling bij Fysiotherapiepraktijk Lemelerveld duurt gemiddeld 30 minuten.

In de meeste gevallen komt u bij ons in de praktijk, maar indien het nodig is komen we bij u aan huis. Ook bezoeken we de bewoners van de Brugstede en het Anker.

 

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of vul het aanmeldformulier in.