Afspraak maken?
bel: 0572 - 37 21 58
ons adres: Vilstersestraat 35 Lemelerveld

Fysiotherapie na doorgemaakte Corona ziekte

covid revalidatieFysiotherapie na doorgemaakte Corona ziekte :

Het Corona virus is een flinke aanslag op onze samenleving en in het bijzonder op de door corona getroffen patiënten. Een deel van deze patiënten zal na het doormaken van de ziekte baat hebben bij adequate (fysiotherapeutische) revalidatie in de eerste lijn. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in de behandeling van patiënten na een doorgemaakte Corona ziekte en hebben ons aangesloten bij het Chronisch ZorgNet . Naast de kennis die we hebben voor het behandelen van chronische longpatiënten, vraagt de behandeling van ex-Corona patiënten een behandeling op maat.
Als u hersteld bent van het Corona virus, is het belangrijk om het revalidatieproces zo snel mogelijk op te starten. Fysiotherapiepraktijk Lemele/Lemelerveld begeleid herstelde corona patiënten bij het opnieuw oppakken van hun dagelijkse activiteiten. Wij geven oefeningen die ervoor zorgen dat spierkracht en conditie op een verantwoorde manier verbeteren. Door het bieden van de juiste oefeningen in combinatie met advies en begeleiding via fysiotherapie, in de praktijk, kunnen we een adequaat revalidatie programma bieden.

Als u in aanmerking hiervoor komt vergoed uw basisverzekering 50 behandelingen, waarvan de eerste 20 uit uw aanvullende verzekering. Daarnaast zal het eigen risico van € 385,00 ook aangesproken worden.

Contact opnemen kan via telefoonnummer: 0572 – 372158 of via e-mail info@fysiolemelerveld.nl

Bekijk hier ons nieuwsarchief