Afspraak maken?
bel: 0572 - 37 21 58
ons adres: Vilstersestraat 35 Lemelerveld

Fysiotherapiepraktijk Lemele/Lemelerveld gesloten

Fysiotherapiepraktijk Lemele/Lemelerveld gesloten

De overheidsmaatregelen hebben tot gevolg dat de praktijk tot en met 28 april gesloten blijft. Dit betekent echter niet dat wij geen behandelingen kunnen inplannen, want wij bieden de mogelijkheid voor :

 

Welke mogelijkheden bieden wij wel?

Telefonisch of video consult:
U kunt zich bij ons aanmelden voor een telefonisch of videoconsult. Dit mag per e-mail of u kunt ’s morgens tussen 08.00-12.00 uur bellen op 372158 en daarna op 06-40767255. Er zal een telefonisch consult ingepland worden bij één van de collega’s.

Als u bij ons bekend bent of een telefonische of videoconsult gehad heeft dan kunnen wij een oefenprogramma voor u online maken.

Ook kunt u met vragen altijd contact met ons opnemen via telefoon (0572-372158) , Whatsapp (06-40767255), via e-mail (info@fysiolemelerveld.nl) of via het contactformulier op onze website (www.fysiolemelerveld.nl)

 

Behandelingen die wel door gaan:

Na een operatie (van bijvoorbeeld een voorste kruisband, nieuwe heup of knie).  Uw behandelend fysiotherapeut zal contact met u opnemen of en hoe er een afspraak wordt gepland. Oefentherapie zou met een online schema kunnen worden voortgezet

Acute klachten voor mensen met vitale beroepen en waarbij een telefonisch consult niet voldoende is.

Acute klachten die worden verwezen door de huisarts of specialist en waarbij een telefonisch consult niet voldoende is.

 

Wij hopen op uw begrip en we doen onze best om u voldoende van dienst te zijn en de wens is om elkaar na deze crisis weer in goede gezondheid te mogen zien.

Team Fysiotherapiepraktijk Lemele/Lemelerveld

Bekijk hier ons nieuwsarchief