Afspraak maken?
ons adres: Vilstersestraat 35 Lemelerveld

Vacature: geriatrie fysiotherapeut

Vacature (Geriatrie)Fysiotherapeut

Ben jij een energieke fysiotherapeut met passie voor het vak, een open attitude en een proactieve houding? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven.

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze professional voor 25 uur per week met affiniteit voor Geriatrie ofwel al een master in Geriatrie. Een startende collega met ambities in deze richting is ook van harte welkom.

Wat houdt de functie in?

– Het geven van fysiotherapie aan (individuele) patiënten en groepsbehandelingen afhankelijk van eventuele specialisaties.
– Het opstellen, zelfstandig uitvoeren en evalueren van behandelplannen en het rapporteren hierover aan de verwijzer, huisarts c.q. hoofdbehandelaar.
– Het bijhouden van de bijbehorende administratie en patiëntendossiers.
– Het onderling overleggen en afstemmen met andere disciplines.

Wat biedt onze leuke praktijk

Werken in een ervaren, gezellig team dat elkaar helpt. We zoeken dan ook een teamspeler met een sterke focus op kwaliteit en klantbeleving. Er zijn mogelijkheden je functie binnen de praktijk uit te breiden met een specialisatie. Korte, laagdrempelige lijnen met verwijzers, direct betrokken partners uit de zorg. Een mooie locatie met ruime, goed geoutilleerde praktijkruimten en een mooie oefenzaal.

Heb je interesse?

Mail je motivatie en CV naar: info@fysiolemelerveld.nl of bel naar Charlotte Floothuis of Jelmar Woudsma 0572- 372158 voor meer informatie.

Bekijk hier ons nieuwsarchief