Afspraak maken?
bel: 0572 - 37 21 58
ons adres: Vilstersestraat 35 Lemelerveld

We zijn vanaf 4 mei weer open!

Vanwege het Coronavirus hebben we bijna 6 weken alle reguliere zorg opgeschort en alleen urgente zorg verleend. De cijfers gaan gelukkig de goede kant op en het aantal nieuwe infecties neemt langzaam af. We hanteerden altijd al een strikt hygiëne- en infectiepreventieprotocol, maar dit Coronavirus vraagt nog speciale aanvullende maatregelen. Daarom hebben wij onze richtlijn aangepast waardoor we op verantwoorde en gepaste manier de zorg weer kunnen hervatten.

Het beleid dat we volgen is erop gericht dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. We vragen u dus alleen naar de praktijk te komen als u een afspraak heeft. We verzoeken u om nieuwe afspraken zoveel mogelijk telefonisch of via de website www.fysiolemelerveld.nl  te maken.

Voor administratieve vragen kunt u ons mailen op info@fysiolemelerveld.nl.

Voordat we een afspraak inplannen stellen we u deze vragen:

 • Heeft u nu corona?
 • Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
 • Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
 • Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38°C)?
 • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
 • Bent u in thuisisolatie?
 • Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

Indien u op één van deze vragen ja antwoord mogen wij u nog niet behandelen. Voor urgente zaken zoeken we naar een oplossing.

Als er in de tijd tussen het maken en het plaatsvinden van de afspraak iets wijzigt in uw gezondheid en u op één van de voorgaande vragen ‘ja’ antwoordt dan verzoeken wij u om uw afspraak, ook binnen 24 uur, te annuleren.

In de wachtruimte en bij het maken van vervolgafspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd. Onze balie is beschermd door glas, dit laten we ook dicht. Wellicht moet u uw stem iets verheffen.

Verder hebben we de wachtkamer zo ingedeeld dat er ook hier 1,5 meter afstand in acht wordt genomen. Verder zijn looprichtingen aangegeven.

Ook in de oefenzaal is dit duidelijk op de vloer aangegeven en we verzoeken u ook om de deuren voor ingang en uitgang zodanig te gebruiken.

Graag de omkleedruimte niet met meerdere personen betreden. Gebruik de bezetschijf op de deur. De douches zijn buiten gebruik, graag thuis douchen.

Nog wat extra aanwijzingen:

 • Kom niet te vroeg. We vragen u op uw afspraaktijd de praktijk betreden. Niet eerder en niet later
 • Desinfecteer na binnenkomst uw handen met de door ons verstrekte handalcohol. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken.
 • Volg de aanwijzingen van ons personeel op.
 • Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.
 • Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.

In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn van het KNGF en RIVM aan en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen. We gebruiken een mondneusmasker indien we binnen de 1,5 meter moeten komen. Achter onze maskers zijn we nog net zo aardig en gezellig als altijd natuurlijk! Wij hebben er vertrouwen in u in de huidige organisatie veilig te kunnen ontvangen en u de fysiotherapeutische zorg te verlenen die nodig is

Tot gauw!

Met vriendelijke groet,
Team Fysiotherapie Lemele/Lemelerveld

Bekijk hier ons nieuwsarchief